Читај ми!

Цвијић: Велико незадовољство је било у репрезентацији, нешто мора хитно да се мења

Рукометашица Србије Драгана Цвијић рекла је после неуспеха у олимпијским квалификацијама да нешто хитно мора да се мења и да је велико незадовољство владало у екипи.

Рукометашице Србије нису успеле да обезбеде олимпијску визу, пошто су изгубиле од Мађарске 31:23 у другом колу олимпијских квалификација у Ђеру.

"Европско првенство у Данској је било прво упозорење да мора нешто да се мења. Надам се да ће то помоћи у будућности неким новим генерацијама. Надам се да смо ми жртва тога и да ће због мене сутра неко отићи на Олимпијске игре", рекла је Цвијић за РТС.

"На девојке сам препоносна, немам ниједну лошу реч да кажем. Ситуација је била таква да је морало нешто хитно да се мења. Велико незадовољство је било у репрезентацији. Покушали смо да се извучемо из тога, али када немате подршку онда је тешко", рекла је Цвијићева и додала:

"Знају они добро шта треба да се мења, били су седам дана с нама. Не желим да причам, али вероватно је многима од нас ово била последња утакмица у репрезентативној каријери", закључила је Цвијић.

Селектор Обрадовић после меча изјавио је да екипа није била на потребном нивоу.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво