Читај ми!

Ненадић о повратку у репрезентацију: Долазак Ђероне и љубав према Србији пресудили

Рукометаш Петар Ненадић изјавио је да је дуго размишљао да ли ће играти за репрезентацију Србије, али да је након разговора са селектором Тонијем Ђероном одлучио да се врати у национални тим.

Селектор Ђерона објавио је шири списак од 35 играча на које рачуна на старту квалификација за Европско првенство, које ће се у јанурару 2022. године одржати у Мађарској и Словачкој, а на њему се нашао и Ненадић, који претходних година није носио национални дрес.

"Дуго ме није било у репрезентацији и размишљао сам неко време шта и како. Нисам знао шта је паметно, али после разговора са Ђероном одлучио сам да се вратим. Србије је моја љубав и дрес који највише волим, али због свега пре сам се ломио. Међутим, долазак Ђероне и моја љубав су на крају пресудил", рекао је Ненадић за Спортски журнал.

Један од најбољих средњих бекова истакао је да није поента што ће се он вратити у репрезентацију већ шта оставити момци који долазе.

"Kада је Ђерона постао селектор, рекао сам да није поента приче то што ћу се ја вратити у репрезентацију, јер ја не могу да играм још 100 година. Бићу ту да помогнем. Поента је да оставимо нешто момцима који долазе, да имају нешто добро и систем који ради", каже Ненадић.

"Видећемо шта ће бити. Ту сам, причао сам са Ђероном пре два дана, рекао сам да ћу доћи и да имам жељу, тако да је то за мене готова ствар", закључио је Ненадић.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво