Српски рукометаши сазнали са ким ће се борити за Европско првенство

Мушка рукометна репрезентација Србије у квалификацијама за Европско првенство 2022. године у Мађарској и Словачкој, играће против Француске, Белгије и Грчке у оквиру групе 1, одлучено је жребом у Братислави.

Од раније је познато да ће по две најбоље пласиране групе из свих осам група, односно, четири најбоље трећепласиране селекције, изборити пласман на ЕП заједно са селекцијама домаћина, те актуелним финалистима ЕP 2020. godine - Шпанијом и Хрватском.

Kапитен националног тима Немања Илић сматра да смо добили коректну групу и да имамо добру шансу да се пласирамо на још једно Европско првенство.

"Са Белгијанцима смо у претходном циклусу ремизирали и забележили победу. Kвалитетнији смо, али не смемо се опустити и мислити да ће бити лако. О Французима не би требало трошити речи. Сви знају ко су и како играју, али нису непобедиви. Са Грчком се нисмо састајали у претходном периоду, али ни ту нема дилеме. Kвалитетнији смо и очекујем сва четири бода против њих", изјавио је капитен Илић за сајт РСС.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво