Рукометашице Холандије савладале Јужну Кореју, Србија без полуфинала

Рукометашице Холандије надиграле су селекцију Јужне Кореје са 40:33 у последњој утакмици друге фазе Светског рукометног првенства у Јапану. Овом победом Холанђанке су дошле до шест бодова и пласмана на табели који их вероватно води у полуфинале првенства, а наше рукометашице су остале и без теоретских шанси да се пласирају у полуфинале.

Победом Холанђанки наше рукометашице су практично остале без шансе за пласман у полуфинале, јер ће и у случају победе над Данском имати исти број бодова као и Холанђанке, али ће бити ниже рангиране због пораза у међусобном дуелу.

Али пред нашим рукометашицама је приоритет победе у предстојећем дуелу, јер ће његов исход одлучивати о трећем месту на табели које води у борбу за укупан пласман на седмо место првенства чиме се обезбеђује учешће на предстојећим Олимпијским играма.

Утакмица рукометашица Србије и Данске почиње у 10.00 уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије), а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво