Рукометаши Звезде без тренера

Тренер рукометаша Црвене звезде Ненад Перуничић поднео је оставку после свега два кола домаћег првенства у којима је његов тим претрпео поразе. Оставка је уследила после пораза црвено-белих у "Шумицама" од лесковачке Дубочице са 24:21.

Црвена звезда је на старту шампионата изгубила од Новог Пазара и уз нови пораз, са тимом Шамота су једнима екипа која није освојила ни бод у прва два кола.

После пораза од Дубочице са 24:21 Ненад Перуничић је био кратак у изјавама.

"Видели сте начин на који смо играли, на који смо изгубили. Били смо обезглављени, направили велики број техничких грешака, лоше одиграли контре и полуконтре, изгледало је да немамо два заједничка тренинга, што је за мене као тренера поражавајуће, с обзиром на оно што радимо. Ја више нисам тренер Звезде, то је најбоље за клуб и за мене. Није била добра одлука, другачије играчи реагују на мене, да ли је то страх или шта, не знам. Пробаћемо на овај начин да раздрмамо екипу.", рекао је Перуничић.

После победе над Црвеном звездом Дубочица дели прво место са панчевачким Динамом, пошто оба клуба имају по четири бода, док су испод њих са по два Партизан, Обилић, Нови Пазар, Кикинда, Железничар, Пролетер, Рудар и Спартак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво