Рукометаши Звезде без тренера

Тренер рукометаша Црвене звезде Ненад Перуничић поднео је оставку после свега два кола домаћег првенства у којима је његов тим претрпео поразе. Оставка је уследила после пораза црвено-белих у "Шумицама" од лесковачке Дубочице са 24:21.

Црвена звезда је на старту шампионата изгубила од Новог Пазара и уз нови пораз, са тимом Шамота су једнима екипа која није освојила ни бод у прва два кола.

После пораза од Дубочице са 24:21 Ненад Перуничић је био кратак у изјавама.

"Видели сте начин на који смо играли, на који смо изгубили. Били смо обезглављени, направили велики број техничких грешака, лоше одиграли контре и полуконтре, изгледало је да немамо два заједничка тренинга, што је за мене као тренера поражавајуће, с обзиром на оно што радимо. Ја више нисам тренер Звезде, то је најбоље за клуб и за мене. Није била добра одлука, другачије играчи реагују на мене, да ли је то страх или шта, не знам. Пробаћемо на овај начин да раздрмамо екипу.", рекао је Перуничић.

После победе над Црвеном звездом Дубочица дели прво место са панчевачким Динамом, пошто оба клуба имају по четири бода, док су испод њих са по два Партизан, Обилић, Нови Пазар, Кикинда, Железничар, Пролетер, Рудар и Спартак.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 23. сеп 2019, 19:48) - Миле Мрђеновачки [нерегистровани]

АКСИОМ

"Није важно шта си радио већ шта си урадио", мудре су речи покојног Николе Вучинића, тренера РК Црвена Звезда. Ја бих само додао: и шта си иза себе оставио..
Да би ми објавили коментар у целости нећу додати ни једно слово.