Француска прејака за Србију, у понедељак против Бразила

Србија – Француска 21:32 (12:15). Рукометаши Србије забележили су први пораз на Светском првенству, пошто су изгубили од браниоца титуле, селекције Француске. Наредни меч изабраници Ненада Перуничића играју у понедељак, а противник је селекција Бразила (15.30).

Рукометна репрезентација Србије поражена је у другом колу Групе А Светског првенства, Французи су славили победу од 32:21.

Изабраници Ненада Перуничића резултатски су се држали првих 20-ак минута, а онда је актуелни светски шампион додао гас и остварио убедљив тријумф.

Србија је на полувреме отишла са три гола заостатка (15:12), али је у првих десет минута наставка постигла само један гол, па су Фанцузи брзо стигли до двоцифрене предности.

У тиму Француске по пет погодака постигли су Ремили и Фабрегас, док је "орлове" предводио Богдан Радивојевић са шест погодака.

Наредни меч Србија игра у понедељак од 15.30, а противник ће бити селекција Бразила, која је у прве две утакмице доживела два пораза.

У осталим мечевима у А групи Немачка је савладала Бразил 34:21, а Русија селекцију Уједињене Кореје 34:27.

Табела: Немачка 4 бода, Француска 4, Русија 3, Србија 1, Бразил 0, Уједињена Кореја 0.

Овако је протекао меч у Берлину:

21.58 – Крај меча, Француска је савладала Србију са 32:21.

21.42 – Средина игре у другом делу, Француска води 24:17.

21.31 – Француска подиже ниво игре, Србија то не успеа да прати. Седам минута у наставку меча Французи имају шест голова предности (19:13).

21.09 – Резултат на полувремену је 15:12 за селекцију Француске...

21.06 – Француска је, захваљујући свом квалитету, али и потпомогнута низом грешака репрезентативаца Србије, направила серију од 5:0 и тако, у 23. минуту, стигла до прве предности на овом мечу, која је после само расла.

20.57 – Србија одржава доста висок ниво игре, са и без лопте, али је Француска заиграла боље него у првих десетак минута. Сходно томе, тимови практично наизменице постижу голове, а утакмица из напада у напад добија све већи ритам... 

20.39 – Квалитетну игру из меча са Русијом екипа Ненада Перуничића практично је само наставила у дуелу са фаворизованим Французима. После осам минута резултат је 4:2 за наш тим. 

20.30 – Почела је утакмица...

20.00 – Завршена су прва два меча у Групи А, у којој се такмиче "орлови". Русија је савладала Кореју са 34:27, док је Немачка убедљиво била боља од Бразила 34:21.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара