Читај ми!

Српкиње рутински против Камеруна за осмину финала

Србија – Камерун 34:21. Рукометашице Србије убедљиво су савладале селекцију Камеруна у мечу другог кола Групе Д на Светском првенству у Немачкој. У трећем колу наше рукометашице играју у уторак од 18 часова против Немачке. Директан пренос овог меча можете пратити на програмима РТС-а као и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Женска рукометна репрезентација Србије обезбедила је пласман у осмину финала Светског првенства, пошто је у утакмици 2. кола Д групе савладала Камерун 34:21 (20:9).

Србија је у суботу била боља и од Кине 43:23.

Више од хиљаду гледалаца на трибинама "Арене Лајпциг" било је на ногама у 14. минуту, када су симпатичне Камерунке при резултату 9:0 за нашу селекцију, из седмерца постигле први погодак на мечу. Озбиљан приступ у одбрани од самог старта, донео је серију лаких голова тиму селектора Љубомира Обрадовића, који је и овог пута ротирао све расположиве снаге.

Најефикасније у селекцији Србије против Камеруна биле су Катарина Крпеж и Сања Радосављевић са по шест голова.

Сада следи слободан дан, а потом дуели против јачих ривала, прво против домаћина Немачке у уторак од 18, затим против Холанђанки у среду од 15.30, затим нови слободан дан, па меч против Јужне Кореје у петак од 20.30 сати.

Ток меча:

15.20 - Крај меча, Србија - Камерун 34:21. Убедљива победа наших рукометашица и у другом мечу Светског првенства. Србија на овом мечу најефикаснија са крила, Радосављевић и Крпеж по 6 голова за нашу селекцију. 

15.11 - Последњих десет минута меча, Србија на прагу нове победе на Светском првенству. Наше девојке одржавају предност - 29:18.  

15.00 - После првих десет минута у другом полувремену Србија води против Камруна са 26:14, предност наших рукометашица наставља да расте. 

14.50 - Настављен меч у "Лајпциг Арени"... 

14.35 - Крај првог полувремена, Србија - Камерун 20:9. Наше рукометашице оправдавају улогу фаворита и у овом мечу. Најефикаснја у првом полувремену је Радосављевић са 9 поена.   

14.24 - Рукометашице Србије настављају са фантастичном игром, наше девојке после 20 минута воде против Камеруна у "Лајпциг Арени са 13:4. 

14.19 - После 15 минута игре Србија има велику предност - 9:3. 

14.00 - Почео меч између Србије и Камеруна. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво