Читај ми!

Џудисткиња Милица Николић освојила сребро у Паризу

Српска џудисткиња Милица Николић освојила је сребрну медаљу у категорији до 48 килограма на гренд слему одржаном у Паризу. Победница у финалном дуелу и освајачица злата на једном од најпрестижнијих светских такмичења била је домаћа џудисткиња Понт Бландин.

Овим сребрим одличјем, 28-годишња српска џудисткиња Милица Николић је дошла до 21. медаље са турнира Светске џудо федерације.

Милица је на путу до финала савладала Туркињу Азак, затим Јапанку Тацукаву и у полуфиналу такмичарку из Шпаније Лапуерту.

Једна од најбољих српских џудисткиња и чланица Џудо клуба Раковица је на један ваза-ари изгубила у финалу од Бландинове, која је имала велику подршку француске публике у чувеној париској дворани, која је традиционално испуњена до последњег места за ово надметање у џудоу.

"На кампу у Аустрији су радиле заједно спаринг борбе. Покушавали смо да нађемо тактику за Францускињу, али она није показала слабе тачке. Милица се борила сјајно и дошла је до изванредног резултата", изјавио је Миличин тренер Немања Петровић.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво