Читај ми!

Рвачи Пролетера из Зрењанина нови шампиони Србије

Рвачи зрењанинског Пролетера нови су шампиони Србије. На завршнкм турниру плеј-офа домаће Суперлиге учествовала су четири најбоља српска тима а Пролетер је у финалу био бољи од Спартака из Суботице. Треће место освојио је Партизан, а четврто београдски Раднички.

Шампионски пехар капитену Пролетера Виктору Немешу уручио је градоначелник Зрењанина, Симо Салапура.

За најбољег рвача проглашен је Себастијан Нађ из Спартака док је за најбољег тренера изабран шеф струке Пролетера Војислав Трајковић. Награда за најбољег јуниора припала је Бранку Ђукићу такође из Пролетера. Војислав Трајковић, главни тренер зрењанинског Пролетера проглашен је за најбољег тренера у Србији.

О квалитету такмичења у завршници шампионата Србјје најбоље сведочи податак да су се на борилишту нашла чак шесторица светских шампиона, а највећу пажњу и овације публике изазвао је меч између два светска шампиона Матеа Немеша и Себастијана Нађа што је био њихов први међусобни дуел до сада. Такође, треба истаћи и да је некадашњи велики шампион последњи оут наступао на домаçој сценк бранећи боје Партизана.

"Имали смо прилику да гледамо фантастичан плеј-оф, четири најбоља клуба у Србији и уживамо у квалитетним борбама. Сви клубови који су учествовали у домаћој Лиги су показали велики напредак у техничко-тактичком делу, види се да се озбиљно ради на снази и техници и да је Србији рвање у крви. Рвачи се воде девизом да је важно учествовати, победити, али је најважније борити се до краја, свим срцем", рекао је председник Рвачког савеза Србије Жељко Трајковић и потом додао:

"Честитам свима, тренерима и рвачима, посебне похвале за Раднички, Партизан, Спартак и наравно Пролетер који су показали како изгледа домаћа Лига, на светски начин", закључио је Трајковић.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво