Читај ми!

Фјури позвао Џошуу на борбу

Британски Скај спорт преноси да је Тајсон Фјури позвао Ентонија Џошуу да потпише уговор о бокс мечу у тешкој категорији.

Фјури се посветио преговорима за борбу са Ентонијем Џошуом и одредио нови рок. Путем Инстаграма позвао је Британца на бокс меч. 

 

"Мој менаџер Френк Ворен ме је убедио да се наставе преговори са твојим тимом, упркос томе што знам да нећеш учествовати у овом мечу. Рок је био понедељак. Дозволио сам Френку да настави састанке са твојим тимом. Ви тражите много ствари, желите да будете копромотери, иако си добровољни изазивач. Погодите - рекао сам им да вам то дају, будите и ви копромотери. Желели сте пуну транспарентност, иако нисте равноправни акционари у овом послу", истакао је Фјури. 

Актуелни светски шампион у тешкој ВБЦ категорији, Тајсон Фјури је пре неколико недеља саопштио је да је постигнут договор са Ентонијем Џошуом о борби, која би требало да буде одржана 3. децембра.

Џошуа је прихватио услове, али је рекао да све мора да прође преко његових адвоката и менаџмента.

Ентони Џошуа више није светски шампион након што је прошле године изгубио титуле ИБФ, ВБО и ВБА од Украјинца Александра Усика.  

"Ако си мушкарац и ако имаш било какву врсту достојанства и поноса, потписаћеш уговор још данас. Нема више дана, недеља и месеци, имао су уговор две недеље и још га ниси потписао. Покажи јавности да си заиста велика кукавица, која знам да јеси, и немој да потпишеш. Не занима ме да ли ћеш потписати или не, мени је свеједно. Ти си поражен, а ја сам светски шампион, истакао је Фјури.  

Фјури има 32 победе и један нерешен резултат у 33 професионалне борбе, док Џошуа има скор од 24 победе и 3 пораза.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара