Читај ми!

Сања Никшић окупила више од 200 плесача у Херцег Новом

Сања Никшић је један од најбољих и најпознатијих фитнес инструктора и тренера зумбе на овим просторима. Прошлог викенда, у Херцег Новом је одржан први, историјски зумба мастер клас, у Сањиној организацији, на којем је наступило више од 20 тимова из читавог региона.

Покровитељи манифестације били су град Херцег Нови и Туристичка организација Херцег Новог, а сам догађај одржан је у несвакидашњем амбијенту, никад виђеном до сада, на прелепој тврђави Форте Маре.

Сања Никшић је дама која својом енергијом деценију ипо мења ритам града Шапца. 

Популарна Ника је овога пута успела да раздрма и читаву Боку Которску и град Херцег Нови. 

На првом међународном зумба мастер класу у њеној организацији наступило је више од 200 учесника из Србије, Црне Горе, Румуније, Хрватске и Босне и Херцеговине.

Најзначајније је то што су сви учесници имали прилику да уче и друже се са презентерима и стручњацима светског ранга, Клаудиом Гутуом и Рамиром Алваром из Аргентине, који већ годинама учествују на сличним манифестацијама широм света. 

Сања Никшић је на тај начин прва на свету позорницу за један овакав догађај поставила у средњевековној тврђави. 

Фестивал је отворен у чувеној Титовој вили у Игалу где је одржана и генерална проба догађаја.

Затим је више од 20 тимова из Црне Горе, Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске и Румуније у специјалном дефилеу кренуло ка кули тврђаве Форте Маре, где је и одржан први мастер клас овог ранга у Херцег Новом и читавој Боки Которакој. 

У недељу су одржане и специјалне радионице, а посебну пажњу свих присутних изазвала је салса радионица. 

Сви учесници и посетиоци имали су прилику да у дивним, сунчаним септембарским данима уживају у прелепом погледу на море и стари град Херцег Нови, а интересантно је да су некадашње тамнице чувене тврдјаве у граду од скалина, само за ову прилику, претворене у свлачионице за све учеснике овог несвакидашњег и јединственог догађаја. 

Сања Никшић је до сада организовала више од 30 међународних догађаја овог ранга широм земље и региона.