Читај ми!

Шта је заједничко Луису Хамилтону и Кондолизи Рајс? Власници су НФЛ тима

Нови власник НФЛ франшизе Денвер бронкоса, Роб Волтон, потврдио је да ће један од власника тима из Колорада бити и седмоструки шампион света у Формули 1 Луис Хамилтон, пренео је "И-Ес-Пи-Ен".

"Одушевљени смо што ће сер Луис Хамилтон, вишеструки шампион Формуле 1, бити део наше власничке групе. Он је током своје каријере демонстрирао да је такмичар и има потребне квалитете да помогне да наш тим постане победницки, а да се истовремено бори за глобалну једнакост, укључујући и његов спорт. Биће вредна фигура у читавој организацији Бронкоса", изјавио је Волтон, а пренео И-Ес-Пи-Ен.

Уз Хамилтона, у власничку структуру Денвер бронкоса биће укључена и некадашња државна секретарка САД Кондолиза Рајс.

Роб Волтон постао је власник Денвер бронкоса у јуну за суму од 4,65 милијарди долара, што је рекордна вредност неке америчке франшизе у свим спортовима.

Претходни рекорд држали су Бруклин нетси који се такмиче у кошаркашкој НБА лиги, а 2019. године продати су за 3,2 милијарде долара.

Роб Волтон наследник је чувеног малопродајног ланца "Волмарт", а његово богатство прочењује се на 62 милијарде долара, што га, према Блумберговом индексу, чини 18. најбогатијим човеком на планети.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво