Читај ми!

Нова медаља за Србију, Ковачевићу бронза у боћању

Петог такмичарског дана на 19. Медитеранским играма, које се одржавају у алжирском Орану, Србија је дошла до шесте медаље. Бронзану медаљу за нашу земљу освојио је репрезентативац у боћању Дејан Ковачевић.

Ковачевић је у мечу за треће место био бољи од домаћег такмичара Сида Ахмеда Буфатеха са 11:8.

"Била ми је велика част да представљам Србију на Медитеранским играма у мом спорту. Ово је за мене велика ствар, јер сам се такмичио са сениорима. Можда није било очекивано да ћу да освојим медаљу, али ја сам веровао у себе."

"Сматрам да је ово важна ствар и за мој спорт, јер показујемо да се из године у годину приближавамо елити у боћању. У Београду је ове године направљена прва хала за боћање и верујем да ћемо у наредним годинама уз још боље услове за тренинг направити још боље резултате", изјавио је Ковачевић, а пренео Олимпијски комитет Србије.

Медаље за Србију на Медитеранским играма освојили су Марија Судимац и Сара Лончар у бадминтону (бронза), каратиста Владимир Брежанчић (сребро), а три одличја освојили су рвачи - Виктор Немеш (злато), Стеван Мицић (бронза) и Магомедгаџи Нурасулов (злато).

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се