Р В А Њ Е

Наши олимпијци у различитим амбијентима

Тренер репрезентације Пајо Ивошевић са Фрисом Кристијаном отпутовао данас на припреме у Украјину због повреде и неопходног мировања Давор Стефанек остао у Суботици.

До наступа наших рвача на олимпијском турниру у Пекингу преостало је још 35 дана, тачније 36. Техничка мерења обавиће се 11.августа а већ сутрадан ће наши на струњачу.

Док је Фрис Кристијан у пуном тренажном просецу нажалост Давор Штефанек је принуђен на сторго мировање.

"Давор је имао пех у Бугарској где смо били на припремама, повреда ноге захтева мировање тако да ће по савету лекара у наредне две недеље бити подвргнут терапији", саопштио нам је селектор Милорад Докманац.

Док је Штефанек остао у Суботици, Фрис Кристијан је баш данас отпутовао у Украјину са тренером Пајом Ивошевићем.

"У Украјини ће остати десетак дана. Имаће добре услове за тренинг. Кристијан ће спаринговати са изврсним украјинцима, а у том кампу вежбаће и још неколико такмичара из пет европских земаља, рапортирао нам је селектор Докманац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво