Читај ми!

Захвалница Првом програму Радио Београда зa афирмацију спорта

Оснивач Дечије фудбалске асоцијације Србије Владан Шкорић био је гост Радио Београда и том приликом уреднику спортске редакције Владу Радичевићу уручио признање за успешну сарадњу током претходних година. Ове године у специфичним условима Дечија фудбалска асоцијација обележава две деценије постојања.

Од 2001. године дечија фудбалска асоцијација је ангажована на развоју и реализацији јединственог фудбалског такмичења Мини и Макси Фудбалских Лига.

Овај пројект је намењен најмлађима, дечацима и девојчицама узраста 4 до 12 година старости.

"Вишеструка је корист из покретања ових такмичења - састоји се пре свега у популаризацији дечијег фудбала, стварању базе најмлађих фудбалских полазника у циљу стицања основних фудбалских вештина пре уласка у прве званичне селекције. Брига о најмлађима и њихова едукација у спорту су од великог значаја за њихов духовни и телесни развој као и за усвајање и неговање племенитих животних вредности", истакао је Владан Шкорић оснивач Дечије фудбалске асоцијације.

Шкорић се захвалио спортској редакцији Првог програма Радио Београда на подршци и афитмацији спорта међу најмлађима.

Истакао је да реализацију овог програма сви у ДФА спроводе са огромним ентузијазмом и вером да ће Мини и Макси такмичења и у будућности бити успешан расадник правих талената фудбалске игре, као што је то било свих ових година.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво