Читај ми!

Јована Прековић: Ништа што сам рекла није имало политички контекст ни осуду државе

Каратисткиња Јована Прековић потврдила је на "Инстаграму" речи председника Србије Александра Вучића, наводећи да ништа што је рекла, написала или урадила није имало политички контекст, као и да никада спортисти у Србији нису имали снажну подршку као што је сада имају.

Јована Прековић је протеклог викенда реаговала на друштвеним мрежама поделивши фотографију једне од блокада током еколошких протеста широм Србије.

Председник Александар Вучић је у обраћању споменуо Прековићеву као једну од присутних на протесту у суботу за коју је, како каже, уверен да није имала лошу намеру.

"Ако видим каратисткињу Јовану Прековић да је против нечега, пошто знам да бисте је тешко натерали да уради нешто против мене, као и када видим да су други дивни људи забринути, онда то значи да нисмо нешто добро објаснили грађанима или урадили'', рекао је Вучић.

Прековићева је потом на Инстаграму написала да је тачно да ништа што је рекла, написала или урадила није имало политички контекст...

"Ни најмање осуду државе јер истина је да никада нико није имао подршку државе од спортиста као што ми данас имамо – апсолутно, безрезервно и безусловно", написала је Прековићева на Инстаграму.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се