Читај ми!

Боровчанин уручио опрему боксерима Партизана

Председник Боксерског савеза Србије (БСС) Ненад Боровчанин уручио је опрему боксерима Партизана као донацију Савеза. Црно-бели су добили на поклон контигент рукавица, џакова за ударање, кацига и осталу спортску опрему неопходну за остваривање врхунских резултата.

Ненад Боровчанин, председник БСС, лично је донацију уручио председнику црно-белих Александру Јовановићу и директору клуба Марку Лојпуру.

"Врло брзо ћемо показати да је сва ова опрема стигла у праве руке - са задовољством је констатовао кубански тренер Педро Гранада.

Боровчанин је црно-белима честитао на учињеном током премијерног учешћа у Суперлиги Србије и дао подршку за стратегију на коју се амбициозно руководство одлучило - на стварању сопствене школе бокса, али и на такмичарским остварењима и то без иједног странца у рингу.

Александар Јовановић, председник БК Партизан, захвалио је на подршци БСС и председнику Боровчанину и том приликом поручио.

"Ова донација је разгалила наше момке које предводи капитен и репрезентативац Србије Владан Бабић. Биће паметно утрошена! Ове године смо дали знак да смо живи, али већ за следећу сезону од новембра ове године наше амбиције су велике. Следећа сезона је наша сезона", рекао је Јовановић.

Боксерски клуб Партизан се попут Феникса издиже из пепела, хвата залет у раду с првим тимом али и млађим категоријама за шта велике заслуге припадају и тренеру Манету Марчети и сарадницима", закључио је председник Партизана.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво