Познат састав Србије за јуниорско Европско првенство

Спортски директор Пливачког савеза Србије (ПШ) Младен Капор одредио је пливаче који ће представљати Србију на јуниорском Европском првенству у Београду од 30. јула до 3. августа, саопштено је на сајту савеза.

На списку се налазе:

Иван Ленђер и Тијана Вукановић (Пролетер, Зрењанин), Чаба Силађи и Иван Копас (Нови Сад), Милан Силашки (Банат, Зрењанин), Срећко Стефановић (Војводина, Нови Сад), Сава Ивановић (Црница, Параћин), Андреа Басараба (Партизан), Јована Богдановић и Јована Николовски (Београд), као и Анђелка Петровић (Валис, Ваљево).

ПШ је саопштио и да се "због потребе комплетирања штафета" и у мушкој и у женској конкуренцији, репрезентацији прикључују Марија Јоксимовић (Партизан) и Никола Симић (Војводина, Нови Сад).

Пре Европског првенства у Београду најбољи јуниори Србије наступиће на Светском првенству у пливању, од 8. до 13. јула, у Монтереју. 

Раније је објављено да ће у Монтереју наступити Анђелка Петровић, Јована Богдановић, Тијана Вукановић, Милица Остојић, Иван Ленђер, Чаба Силађи и Иван Копас, а тренери репрезентације Србије су Дејан Пејиновић и Срђан Филиповић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи