Читај ми!

Андреа Стојадинов освојила бронзу у Будимпешти

Српска џудисткиња Андреа Стојадинов освојила је бронзану медаљу на Гран слем такмичењу у Будимпешти у категорији до 48 килограма. Младој перспективној џудисткињи је ово прво одличје у елитној сениорској конкуренцији.

На путу до медаље Андреа је савладала изузетне такмичарке које су у самом врху светске спортске сцене, а тек у полуфиналу ју је зауставила актуелна олимпијска шампионка Аргентинка Паула Парето, да би онда у борби за бронзану медаљу успела да савлада Францускињу Ширин Букли.

„Пресрећна сам због освојене медаље. Веровала сам да могу до одличја. Верујем и да је ово само почетак успешне сениорске каријере. Хвала свима на несебичној подршци коју сам осећала све време." Пренела је прве утиске Андреа Стојадинов.

Зог специфичне ситуације коју је изазвала пандемиија коронавируса и такмичење у Будимпешти је организовано по посебним условима после прекида сезоне и дуге паузе.

„Ми смо буквално затворени у хотелу и имамо превоз до хале. Не смемо да изађемо ни до продавнице, мање више смо у „карантину". Морали смо да одрадимо два ПЦР теста пре доласка а исти процес је и у Будимпешти где смо такође два пута радили тест. Много се води рачуна о свему. Компликовано је, можда и тешко бити тако скроз затворен, али верујем да ћемо се и ми свега придржавати ако је то начин да све прође безбедно и омогући да се турнири овог нивоа наставе." истакла је Андреа Стојадинов.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво