Читај ми!

Хабиб одбранио титулу и најавио крај каријере

Хабиб Нурмагомедов савладао је Џастина Гејџија и по трећи пут одбранио УФЦ титулу шампиона света у лакој категорији. Руски борац, који је још без пораза, најавио и завршетак каријере.

Хабибу Нурмагомедову ово је била прва борба у којој га није саветовао отац и тренер Абдулманап, који је преминуо раније ове године, а после меча је врло емотивно објаснио разлоге свог повлачења из ринга.

"Желим да кажем да је данас ово била моја последња борба. Нема шансе да ћу опет долазити овде без свог оца. Ово ми је био први пут без оца, а када сам добио позив УФЦ да имам меч са Џастином, разговарао сам са мајком три дана. Она није желела да се борим без оца, молила ме је да то не радим, али сам јој обећао да ће ми ово бити последњи меч", изјавио је Хабиб Нурмагомедов.

Много се очекивало од борбе Хабиба Нурмагомедова и Џастина Гејџија, али руски борац није дозволио ни тренутак сумње ко ће победити и на крају је америчког борца натерао на предају.

Хабиб је у другој рунди оборио противника на под, полугом почео да га гуши, па Гејџију није преостало ништа друго него да преда меч.

Нурмагомедов је тако одбранио УФЦ титулу шампиона света у лакој категорији, а ово му је био 29. тријумф у каријери, без пораза.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво