Удовичић: У Србији се спорт живи и слави

Министар омладине и спорта Вања Удовичић, поводом великог признања којим је град Зрењанин добио статус - Европски град спорта 2021, поручио да је Србија земља у којој се спорт живи и слави.

"Честитам целој спортској Србији, грађанима Војводине и Зрењанина. Сигуран сам да ћемо оправдати поверење дато добијањем ове престижне титуле и да ћемо и овај пут показати зашто је наша Србија земља у којој се спорт живи и слави", наводи се у саопштењу.

Он је навео да је Зрењанин град који деценијама уназад ствара шампионе, и да је ово награда за све што је постигнуто у домену развоја свих сегмената спорта, спортске инфраструктуре и јачања свести о значају бављења спортом.

"Али ово је и одговорност да наставимо да предано и посвећено радимо, наставимо да обарамо и сопствене историјске рекорде које данас бележи српски спорт. Верујем да ћемо радити још више и боље како бисмо на најбољи начин представили српски спорт, нашу Србију и Зрењанин, град спортских легенди, садашњих и будућих шампиона", истакао је министар Удовичић.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво