Гвоздени Мајк тренира за повратак у ринг

Један од најбољих боксера свих времена, легендарни Мајк Тајсон поново је у рингу. Са пуне 53 године "Гвоздени" Мајк се неће вратити професионалном боксу, веж жели да одбоксује неколико мечева у хуманитарне сврхе.

Међутим, и за такве мечеве Тајсону је потребно да напорно вежба како би дошао у какву-такву форму да издржи пар рунди. Гвоздени Мајк жели да помогне бескућницима и људима који су имали проблема са дрогом.

"Последње две недеље радим са тренерима и напорно је. Нисам у најбољој форми, тело није у најбољем стању и прилично ме потроше тренинзи. Ипак, желим да дођем у форму како би могао да одбоксујем пар рунди у хуманитарне сврхе", рекао је Тајсон у разговору са репортером Ти-Ај-а.

"Желим да боксујем хуманитарне мечеве како би осигурао новац за безкућнике или за људе који су имали проблеме са дрогом. Желим помоћи људима попут мене", рекао је Тајсон.

Легендардни боксер приближио је како се припрема за овај подухват.

"Два сата радим кардио на бициклу и траци, а затим дижем тегове. Потом крећем са боксерским тренинзима, пола сата, 25 минута, иде ми све боље. Потом све комбинујем, али све ме боли, имам осећај као да су ме тројица избацила из ципела", закључио је Тајсон.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара