НФЛ више неће бити исти, Брејди се опростио од Патриота

Том Брејди, један од најбољих играча у историји америчког фудбала, званично је завршио свој 20 година дуг стаж у Њу Ингланд петриотсима, а наредне сезоне наступаће за неки други тим. Брејди се преко друштвених мрежа захвалио клубу и навијачима и најавио да његов пут још није завршен.

После двадесет година и шест освојених титула са Њу Ингландом, Том Брејди се сели из Масачусетса и наредне сезоне гледаћемо га у дресу неког другог НФЛ тима.

"Свим саиграчима, тренерима, званичницима, тренеру Беличику и породици Крафт и целој организацији - хтео бих да се уахвалим за преходних 20 година свог живота у на свакодневној посвећености победама и стварању победничке културе, засноване на правим вредностима. Дозволили сте ми да свој потенцијал доведем до максимума, а то је све чему се један играч нада", написао је Брејди на друштвеним мрежама.

Брејди је у НФЛ ушао на мала врата, али је искористио указану прилику и врло брзо постао један од најбољих квотербекова у такмичењу, освојивши са Патриотама шест Супербоулова у каријери.

Иако није познато где ће Брејди наставити каријеру, сигурно је да ћемо га и догодине гледати на НФЛ теренима широм Америке, иако је напунио 42 године.

Осим шест националних титула, Врејди је три пута био проглашаван за најбољег поједница финала, 14 пута учествовао је на Пробоул утакмицама (Ол стар утакмица у америчком фудбалу).

Године 2009. проглашен је за најбољег повратника године, док је 2007. и 2010. био најбољи офанзивни играч лиге.

У бројним интервјуима истицао је да жели да се активно бави спортом до 45. године.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво