МОЛ лига: Последња прилика за Београђане

Хокејаши Београда играју последња два меча у регуларном делу сезоне пред својом публиком.

Београђани ће у недељу 22. јануара дочекати екипу Фехервари Титанока, а већ дан касније ривал ће им бити Челични бикови из Дунајвароши.  Оба меча почињу у 18 часова. Биће то последња прилика за хокејаше Београда да остану у трци за плеј-оф али и за домаће љубитеље хокеја да "плаво-бели" тим виде на свом леду у регуларном делу сезоне.

Ове две утакмице ће обележити и својеврсна хуманитарна акција. У сарадњи са организацијом Црвени крст Београд и Црвени крст Палилула, ХК Београд организује прикупљање сезонске робе за социјално угрожено становништво. Сви који донесу половну одећу (шалове, капе, џемпере, капуте, обућу), на утакмице са Фехерваром и Дунаjвароши имаће бесплатан улаз.

Београђани тренутно имају заостатак од чак 14 бодова (али и три утакмице мање) за екипом Ференцвароши, која заузима осмо  место, последње које води у плеј-оф.

После ова два меча на свом леду, хокејаши Београда крећу на серију од чак 5 гостовања.  Прво ће их дочекати румунски тимови Чиксереда, Дунареа и  Брашов да би у последње две утакмице били гости екипама МАК и Дунајварош.

број коментара 0 Пошаљи коментар