Читај ми!

Мелг победник слалома у Загребу

Италијански скијаш Манфред Мелг победио је у трци слалома у оквиру Светског купа воженом на Сљемену код Загреба.

Мелг, који је после прве вожње био на петом месту, до треће победе у каријери, а прве у сезони, дошао је у времену од два минута и три хиљадита дела секунде.

Друго место заузео је Немац Феликс Нојројтер са 72 стотинке заостатка, док се на трећем степенику победничког постоља нашао Норвежанин Хенрик Кристоферсен који је био 77 стотинке иза победника.

Четврто место заузео је Швајцарац Данијел Јуле са 99 стотинке заостатка, док је Аустријанац Михаел Мат заузео пето место, а лидер у генералном пласману Светског купа и у поретку слалома Марсел Хиршер био је шести са секунд и 43 стотинке заостатка.

Британац Дејв Рајдинг заузео је седмо место, Швајцарац Лука Ерни нашао на осмом, а Француз Жулијен Лизеру на деветом месту, док је Италијан Стефано Грос комплетирао прву десеторицу.

Хиршер је лидер у генералном пласману са 753 бода, други је Норвежанин Кјетил Јансруд са 482, док је трећи Француз Алексис Пинтуро са 465. У поретку слалома први је Хиршер са 300 бодова, прати га Кристоферсен са 260, док је Мелг трећи са 246.

Такмичење у Светском купу наставиће се за викенд у швајцарском Аделбодену када је на програму велеслалом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи