Читај ми!

Сантош: Улазимо у историју

Селектор репрезентације Португала Фернандо Сантош рекао је да је уверен да ће његови фудбалери у финалу Европског првенства против Француске исписати нове странице историје.

"Ово је прво финале између Португала и Француске и ја сам уверен да ће Португал сутра сутра (недеља) ући у историју. Желим да Французи наставе с причом да је Португал победио, иако то није заслужио, а ми да одшетамо с трофејом у рукама. Моја екипа је од почетка пуна самопоуздања", рекао је Сантош.

Португал је у полуфиналу Европског првенства победио Велс с 2:0, а Француска је истим резултатом победила Немачку, па их сутра у Сен Денију очекује финални меч.

"Француска је показала квалитет против Немачке. Они пошутују сваког ривала, али су сваког победили у свом стилу. Не мислим да ће имати исти план игре сутра против нас. Мислим да ће бити агресивни и да ће покушати да нас доведу под притисак", рекао је он.

Сантош је потом нахвалио свој тим и додао да његови фудбалри морају да пронађу стратегију како да победе.

"Моја екипа је мешавина младости и искуства. Наша младост ће нам дати непоштовање и то када помешамо с искуством које имамо и које је навикнуто на победе би требало да донесе резултат. Мислим да имамо све што нам је потребно да наставимо оно што радимо", рекао је Сантош.

Финале Европског првенства између Португала и Француске игра се у недељу од 21.00 у Сен Денију.

Ванредне мере безбедности сутра после финала Европског првенства у фудбалу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 10. јул 2016, 11:04) - kiseli kupusanonymous [нерегистровани]

francuska-portugal

iz keca u kec