Прандели хвали Шпанце

Селектор Италије Чезаре Прандели рекао је после пораза у финалу Европског првенства од Шпаније са 4:0 да су противнички фудбалери били свежији од његових од почетка утакмице. Истакао је да је Европско првенство било изузетан турнир и похвалио своје играче за оно што су урадили.

"Било је тешко, одмах на почетку утакмице се могло видети колико су Шпанци свежији од нас. Ове недеље смо користили много енергије и нисмо имали времена да се опоравимо, тако да када губиш са 2:0 против таквих играча тешко је вратити се у меч. Нисмо имали погрешан приступ, јер смо схватили да су они физички на тотално другом нивоу", рекао је Прандели после утакмице на Олимпијском стадиону у Кијеву.

Он је истакао да је шампионат у Пољској и Украјини био изузетан за његову екипу.

"Ово је био изузетан турнир и желим да похвалим моје момке за оно што су урадили током Европског првенства. Морамо да наставимо да напредујемо као екипа и свакако покушамо да за овакве турнире боље темпирамо форму и опоравимо се после напорних сезона", казао је Прандели.

Шпанци су победили головима Давида Силве у 14, Ђордија Албе у 41, Фернанда Тореса у 84. и Хуана Мате у 88. минуту, и тако одбранили титулу првака Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво