Читај ми!

Афера "кондом"

Аустралијски кондоми на мистериозан начин стигли у олимпијско село. Организатори спроводе истрагу. Допинг и играчице бадминтона, коначно, пали у други план. Лондон надмашио Пекинг за 50.000... кондома.

Британци су покренули озбиљну истрагу о околностима које су претходиле скандалу у којем се канта пуна аустралијских кондома нашла у олимпијском селу, без претходне сагласности организатора.

Паника у редовима организатора настала је, како се чини, после жалбе компаније "Дурекс" која је платила поприличну суму новца, како би у олимпијском селу били доступни само њихови кондоми, њих око 150.000 на 11.000 такмичара.

Скептици тврде да та количина кондома, односно 14 по спортисти, само погрејава гласине које су о животу у олимпијским селима колале пред почетак Игара у Лондону.

Контроверзу је открила Аустралијанка Керолајн Бјукенон, која се такмичи у конкуренцији BMX бицикала.

Интересантно је да је спортистима у Лондону подељено 50.000 кондома више него пре четири године у Пекингу, или чак 80.000 више него у Сиднеју, где је контингент од 70.000 потрошен пре краја Игара, па је "дурекс" послао још 20.000.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво