Камерунци нестали у „акцији"

Из села у Европу, или тачније из олимпијског села у Европу. Ово је највероватније пут седморице камерунских олимпијаца који су нестали из олимпијског села у Лондону. Предпоставља се да су петорица боксера, по један пливач и фудбалерка пребегли у Европу.

Седморо камерунских спортиста који су дошли на Олимпијске игре у Лондон нестали су и верује се да су пребегли у Европу. Како преноси Ројтерс, петоро боксера, пливач и фудбалерка највероватније су прешли на стари континент из економских разлога.

"Оно што је почело као гласина испоставило се да је истина. Седморо камерунских спортиста који су учествовали на ОИ у Лондону нестало је из Олимпијског села", рекао је шеф камерунске мисије Дејвид Оџонг.

Све је почело са резервном голманком женског фудбалског тима Друсилом Нгако. Неколико дана касније, пливач Пол Екане Единге нестао је, заједно са стварима, из своје собе у Олимпијском селу.

Протеклог викенда, петорица боксера који су елиминисани на Олимпијади - Томас Есомба, Кристијан Донфак Аџуфак, Адбон Меволи, Блејс Јемпу Мендуо и Серџ Амбомо побегли су кришом из села.

Званичници Међународног олимпијског комитета рекли су да нису ни знали да су камерунски спортисти нестали.

Ово није први пут да спортисти из Камеруна оду без дозволе са неког медјународног такмичења. На прошлим франкофоним и играма комонвелта, као и на такмичењима младих, неколико Камерунаца кришом је напустило своју делегацију.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 07. авг 2012, 18:08) - anonymous [нерегистровани]

Pobegli da vise nebudu biveni

Pa ljudi dobili po nosu i pobegli i sta sad tu ima lose
i vas da su tukli kao njih i vi bi pobegli.

(уторак, 07. авг 2012, 17:15) - enastavnik [нерегистровани]

Pobegulje

Samo da ne dođu u Banju Koviljaču :D

(уторак, 07. авг 2012, 16:23) - anonymous [нерегистровани]

Bolje naslov.

Kamerunci nestali u" Engleskoj Magli".