Прва рунда

Група Е

Турска, Чешка, САД, Јапан

Недеља, 1. септембар
Турска - Јапан 86:67
Чешка - САД 67:88

Уторак, 3. септембар
Јапан - Чешка 76:89
САД - Турска 93:92

Четвртак, 5. септембар
Турска - Чешка 76:91
САД - Јапан 98:45

број коментара 0 Пошаљи коментар