Читај ми!

Француска спремна за пакао

Репрезентација Француске осећа "позитиван притисак" пред меч са Србијом, рекао је Борис Дијао и најављује промену одбране, с обзиром на то да је Немања Бјелица више оријентисан на шут од "четворки" Шпаније.

"Чињеница да је екипа Србије другачија од Шпаније за нас не мења много. И даље морамо добро да дистрибуирамо лопту. У одбрани морамо у обзир да узмемо чињеницу да је Бјелица бољи тројкаш", рекао је Дијао на конференцији за новинаре.

Говорећи о атмосфери у тиму пред битку за финале, Дијао је рекао да се "осећа позитиван притисак".

Селектор Француске Венсан Коле рекао је да Србија из дана у дан игра све боље.

"Прву утакмицу против њих морамо да заборавимо... То је био тежак меч, али нас вечерас чека још тежа утакмица. Игра Србије се све више врти око Теодосића и Крстића. Они су вође тима", рекао је Коле.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 12. сеп 2014, 16:08) - anonymous [нерегистровани]

prvaci sveta

ma ne samo da cemo da razvalimo francuze, nego ima da dobijemo i amere u finalu !!!
a, i ako ne bude tako niko ne moze da zameri nasim momcima i zasluzuju sve cestitke na onome sto su prikazali do sada ! ! ! !

(петак, 12. сеп 2014, 14:25) - Saša [нерегистровани]

Biće teško

Biće veoma teško i ne smemo kao javnost vršiti pritisak na naše igrače. I ovo je odlično što je postignuto do sada, oni su već naši heroji. Večeras, neka se jednostavno opuste i neka igraju najbolje što znaju, pa kako Bog da. Nikako ne sme da se podceni Francusku, videli smo šta se desilo Španiji, a svi su predvideli da je Španija finalist već odavno što se pokazalo kao netačno. Verujem u Đorđevića, u naš stručni štab i hrabre momke. Sretno večeras.