Čitaj mi!

Decenija televizijske dominacije: RTS najgledaniji i u 2020. godini

Radio-televizija Srbije i ovu godinu, već sedmu zaredom, završiće kao najgledanija u Srbiji, što se u deceniji za nama dogodilo u čak 9 od 10 godina.

Gledaoci su u 2020. godini najviše na Javnom servisu gledali informativni, serijski i filmski program, sport, zabavni, dokumentarni, obrazovni, dečji i verski program, kao i program iz kulture i nauke.

Jedino je uz RTS 1 ove godine svakodnevno u proseku oko tri miliona gledalaca. Prvi program emitovao je 10 najgledanijih sadržaja u 2020. godini. Informativni i sportski program neprikosnoveni su, a domaće serije postižu rejtinge koji pokazuju da velika većina gledalaca televizije u Srbiji provode vreme uz RTS-ov domaći dramski program - od 10 najgledanijih serija u Srbiji ove godine, 9 je emitovano na RTS 1, a najgledaniju - Južni vetar, pratio je svaki drugi gledalac televizije, što je udeo u gledanosti kojim od TV emisija jedino još mogu da se pohvale Dnevnik 2 i Slagalica.

I poslednji dan u ovoj godini provedite uz RTS - ne propustite nove „Kamiondžije" i najgledaniji novogodišnji program u Srbiji - budimo jedni drugima vetar u leđa uz želje i nadu za bolju i srećniju godinu.

 

div id="adoceanrsvdcfhklggd">