Čitaj mi!

Bioskop RTS Planete u Novoj godini

Od Nove godine kategorija Bioskop RTS Planete biće obogaćena dodatnom filmskom ponudom.

Pored više od 200 postojećih naslova, korisnicima ove multimedijalne platforme besplatno će biti dostupno još 65 naslova i to u čitavom regionu u naredne dve godine.

Svakoga dana od 1. do 14. januara u uredničkoj preporuci će se naći pet novih naslova. Među njima biće dobro poznati klasici filmske umetnosti, koje publika uvek rado ponovo gleda i čije su replike deo svetskog komunikativnog vokabulara.

U bioskopskoj ponudi RTS Planete 1. i 2. januara biće filmovi Terminator 2: Sudnji dan i Totalni opoziv, sa Arnoldom Švarcenegerom kao glavnim akterom, Niske strasti sa Majklom Daglasom i Šeron Ston, zabavni Bagzi Maloun i biografski filmovi o Čarliju Čaplinu i Džimu Morisonu, koje su na filmu oživeli Robert Dauni Džunior i Val Kilmer.

Publika će moći da uživa i u istorijskoj drami Staljinova smrt proslavljenog ruskog pisca, režisera i glumca Jevgenija Jevtušenka, ali i u istorijskom trileru Kolonija sa Emom Votson u glavnoj ulozi.

Prazničnu ponudu će uoči i za vreme Božića dopuniti naslovi Priča iz Los Anđelesa, Zlatni momci, Muzička kutija, Čovek na mesecu...

Deo ponude čine i filmovi iz novije produkcije širokog žanrovskog dijapazona, poput drame Neboder i trilera Laži koje izgovaramo.

Posebnu pažnju skrećemo na ostvarenja koja su namenjena deci i mladima, imajući u vidu da je praznični period vreme posvećeno porodici i porodičnim okupljanjima. Mališani će moći da uživaju u avanturama Nindža kornjača, dobro poznatim bajkama poput Tome Palčića i Aladina, ali i pričama o odrastanju kao što su Manu Munja i Tajna mračne sobe.

Nadamo se da će obogaćena filmska ponuda RTS Planete doprineti da gledaoci na kvalitetan način provedu praznično vreme sa ljudima koji su im bliski i koje vole.

 

div id="adoceanrsvdcfhklggd">