Ekskluzivno na RTS Planeti - sve epizode domaće tinejdžerske serije "Anin svet"

Svima je dobro poznat holivudski kliše o simpatičnoj autsajderki koja želi da postane popularna i osvoji glavnog frajera u školi. To nije Ana Gavrilović.

Ova šesnaestogodišnjakinja ne voli izlaske, radije bi svoje fotografije zadržala za sebe nego ih okačila na društvene mreže i jedva čeka kraj srednje škole kako bi konačno pobegla iz distopije u kojoj živi. Njen miran svet doživeće tektonske promene kada majka poželi da je spase od samoće i zada joj deset zadataka. "Deset Milenijinih zapovesti", kako ih Ana zove, trebalo bi da joj pomognu da se bolje društveno prilagodi. Ali Ana ne želi da se menja i učiniće sve da osujeti majčine planove.

Kroz 12 epizoda od 13 minuta upoznajte autentični Anin svet i otkrijte da li će glavna junakinja uspeti da postane deo društva, a ipak ostane verna sebi. Sve epizode igrane serije "Anin svet" dostupne su od 10. jula na RTS Planeti. Vaše je samo da, ako već niste, preuzmete aplikaciju i uživate u seriji, kada god i gde god želite.

Uloge tumače: Jana Nedeljković, Nađa Dulić, Đorđe Mišina, Luka Markišić, Sara Pavlović, Ilija Marković, Jelena Stupljanin, Strahinja Blažić, Martina Miljković, Ida Urošević, Katarina Čupić, Nađa Antonić i Nemanja Mikić.

Ekipu čine: direktor fotografije Milan Rakić, majstor zvuka Branko Stojanović, dizajner zvuka Ivan Troskot, montažer i grafički dizajner Bojan Filipović, scenaristi Katarina Mitrović, Mina Aleksić, Tamara Vešković i Filip Čolović, producent Dragana Bogdanović, urednik i kreator serije Tamara Vešković i reditelj Filip Čolović.

RTS Planeta, od 10. jula