Nova emisija četvrtkom uveče: "Na večeri kod ..." od 5. marta na RTS 1

Od četvrtka, 5. marta na Prvom programu RTS-a počinje emitovanje nove zabavne emisije, takmičarskog karaktera, u kojoj će poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života (muzičari, glumci, sportisti, modni dizajneri itd) za svoje goste priređivati nezaboravne večernje zabave u svojim domovima.

Od kuhinje, preko trpezarije do dnevne sobe, četrtkom u 22 sata na RTS1 kroz epozode emisije "Na večeri kod...", pratićemo kako se poznati snalaze u kuhinji ali i u ulozi domaćina, kada im u goste dođe šest zahtevnih takođe poznatih ličnosti, koji očekuju i ukusan obrok ali i dobru zabavu.

Učesnici emisije podeljeni su u timove - "Tim biber" i "Tim so" i za razliku od većine postojećih kulinarskih takmičarskih programa, u kojima se jedni drugima suprotstavljaju pojedinci - ovo će biti nadmetanje dva šestočlana tima.

Svakog četvrtka uveče, kroz emisije "Na večeri kod..." pratićemo po jednog "takmičara" koji će se truditi da dostojno predstavi svoj tim i to tako što će svo svoje kulinarsko i zabavljačko umeće staviti pred sud članovima protivničkog tima.

Na kraju svake večeri - emisije, uslediće ocenjivanje. Zbir ocena, koje su tokom takmičenja osvojili pojedinci iz istog tima (Tim biber i Tim so), definisaće na kraju serijala ukupnu timsku ocenu, koja će pokazati koji tim pobeđuje.

Učesnici emisije "Na večeri kod..." biće: Nenad Knežević Knez, Jelena Živanović, Izvorinka Milošević, Goca Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Suzana Mančić, Bane Tomašević, Bojana Stamenov, Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Vlada Kovačević...

Timovi emisije "Na večeri kod..." boriće se za novčanu nagradu od 1000 000 dinara. Pobednička ekipa doniraće nagradu u humanitarne svrhe - Prihavatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu.

Prva emisija "Na večeri kod..." na programu je u četvrtak, 5. marta u 22.00, RTS1

 

broj komentara 0 pošalji komentar