Tri boje zvuka

Posle pauze od tri godine, ponovo na tri bine, gledaćemo odlične muzičare u okviru nove sezone emisije "Tri boje zvuka"!

U novoj scenografiji, sa novom voditeljkom, u novih dvanaest epizoda, na tri bine uživo će nastupati kako afirmisani, tako i mladi izvođači, sastavi i kantautori različitih muzičkih žanrova - pop, rok, elektronske, rege, rep, džez, bluz muzike...

U četvrtoj sezoni emisije "Tri boje zvuka", nova voditeljka biće mlada glumica i pevačica Kristina Kika Jovanović. Glumačku karijeru ona je počela da gradi ubrzo po upisu Akademije umetnosti u Beogradu, ali note su u njen život došle mnogo ranije. Put ka ulozi voditeljke otvorilo joj je pevanje u grupi "I -plej", a sa bendom "Kika" objavila je album Posledica puberteta. "U ovoj sezoni stvarno ćete čuti Tri boje zvuka - sve žanrove smo pokrili!", poručuje Kristina.

Gledaoci ponovo mogu da očekuju kvalitetnu muzičku emisiju - dobar izbor muzike, nova ostvarenja, kao i trenutno najaktuelnije muzičare iz Srbije i regiona u izuzetnoj produkciji.

"RTS mora da sačuva kvalitetnu muziku, kao i da je približi što većem broju gledalaca. To je zadatak nas urednika. Ova emisija se i gleda i sluša, taj standard moramo da zadržimo. Takođe, važno je da postojimo zbog svih izuzetnih muzičara koji gostuju i kojih ima mnogo. Oni stvaraju muziku našeg vremena i to bi, pre svega, trebalo poštovati. Ne smemo zaboraviti da negujemo velike jubileje, da pružamo priliku mladim muzičarima, kao i da prikazujemo nove pesme i albume", objašnjava autorka emisije, Jelena Vlahović.

Novu sezonu otvoriće Bajaga i Instruktori, a zatim će uslediti i nastupi grupe Negativ, džez pevačice Sofije Knežević, Aleksandre Kovač, Đorđa Miljenovića, Buč Kesidija i drugih.

3BZ na društvenim mrežama:
3BZ you-tube: https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A
3BZ facebook: https://www.facebook.com/3bojezvuka/
3BZ instagram: https://www.instagram.com/3bojezvuka/
3BZ twitter: https://twitter.com/3bojezvuka/
3BZ e-mail: 3bojezvuka@rts.rs

broj komentara 0 pošalji komentar