Proleće po meri porodice

Uživajte u televizijskom programu koji je krojen po meri porodice – uz nove domaće serije i premijere RTS-ovih emisija, sport, blokbastere, svetske hit serije „Najjači glas“ i „Narkos“, sadržaje iz kulture i umetnosti, kao i program za decu i školarce.

U mart ulazimo na velika vrata, igrano-dokumentarnim serijalom „Apis". Ko je bio ovaj čovek od kog su strepeli vladari? Kakvu je ulogu imao u Majskom prevratu i smeni vladajuće dinastije? Kako je uz krunu i vladu postao treći centar odlučivanja u Srbiji? Sve to saznajemo u tri epizode, ponedeljkom u 22.00 na RTS 1.
Premijerne epizode serije „Južni vetar" već se emituju nedeljom u 20.00, a u trileru sa kriminalističkim zapletom, od 16. marta svakog ponedeljka u 20.00, gledaćemo i Dragana Bjelogrlića u potpuno novom svetlu. Serija „Tajkun" priča je o ljudima koji kriju svoju prošlost dok iz senke vladaju današnjicom.

Od 21. marta, subotom u 20.00, gledaćemo seriju „Kalup". Ova mini serija u 4 epizode zasnovana je na elementima istinitih događaja iz afere „Nestalih beba" koja već decenijama potresa Srbiju.
Ni april neće proći bez novih serija. U iščekivanju toplijih dana, vratićemo se u tridesete godine dvadesetog veka. Serija „Švindleri" počinje sa izvlačenjem dobitničkog tiketa i to u iznosu od neverovatnih milion dinara, koji odlaze srećnom dobitniku u Palanci, gradiću u unutrašnjosti Srbije.

Od 6. marta svaki petak biće poseban zahvaljujući premijernim emisijama u kojima će zajedno moći da uživaju sve generacije. Od 21.00 gledaćete novi serijal emisije o dobrim delima, o ljudima koje ne smemo da zaboravimo, o humanosti i prijateljstvu. „S Tamarom u akciji" u devetoj sezoni vodi nas u Vojvodinu. 

Odmah nakon toga, od 22.00, cela porodica zabaviće se i naučiti nešto novo u kvizu „Stigni me ako znaš". Ovo je originalni domaći proizvod, dinamična igra koja ostavlja bez daha sa velikim brojem nepredvidivih situacija i obrta. Voditeljka „Slagalice" Kristina Radenković vodiće u novom kvizu takmičare kroz napetu i uzbudljivu igru.

Petak završite uz retku priliku da vidite naše najbolje muzičke izvođače na malim ekranima. Kultna muzička emisija „Tri boje zvuka" vraća se na naš program petkom u 23.00 nakon pauze od tri godine. U četvrtoj sezoni, gledaćemo novu voditeljku, mladu glumicu i pevačicu Kristinu Kiku Jovanović.

Na male ekrane utorkom u 22.00 na RTS 1 vraća se i igrano dokumentarni serijal „Srce zločina" koji nam u drugoj sezoni donosi odgovore na pitanja zašto, i posle brojnih promena vlasti, i dalje nisu rešeni slučajevi novinara Dade Vujasinović i Milana Pantića, gardista Jakovljevića i Milovanovića, istražnog sudije Nebojše Simeunovića, ali i nekadašnjih državnih funkcionera kao što su Radovan Stojičić, Zoran Todorović i drugi.

U još jednom premijernom sadržaju, svakog četvrtka od 22.00 na RTS 1, zabaviće nas novi kulinarski šou. "Na večeri kod" okupiće poznate ličnosti oko zajedničkog humanitarnog cilja. Dva tima takmičiće se za nagradu od milion dinara, koju će pobednici serijala donirati u humanitarne svrhe.

Prolećnu šemu otvaraju nove igrane dečije serije. Svake subote od 12.30, dečak Lav i njegova drugarica Vuka vodiće nas kroz svakodnevne probleme koji muče jednog tinejdžera u seriji „Muke jednog Lava". Odmah nakon toga, od 12.45, upoznaćemo se sa introvertnom tinejdžerkom koja pokušava da postane društveno aktivnija u serji „Anin svet".

broj komentara 0 pošalji komentar