Čitaj mi!

"Studio": U prvoj emisiji - Saša Matić, Toni Cetinski, Nevena Božović i gosti iznenađenja!

Najznačajnija regionalna muzička imena i produkcija u rangu svetskih TV šou programa - to su gledaocima obećali producenti prilikom prvih najava nove muzičke emisije "Studio". Obećano - ispunjeno: prvi "Studio" će u subotu uveče 20. marta u 21 sat ugostiti Sašu Matića i Tonija Cetinskog. A pesmom, koja će premijerno biti izvedena u "Studiju" će prvo izdanje emisije upotpuniti i Nevena Božović.

I to nije sve - očekujte i specijalne goste iznenađenja!

U emisiji "Studio", muzički gosti izvodiće svoje najveće hitove, neki će premijerno predstaviti i svoje nove pesme, kao i obrade raznovrsnih evergreen i novijih numera...

Bilo da je reč o već poznatim ili novim pesmama, gledaoci će svaku od njih čuti prvi put - jer će biti izvedene u drugačijim, novim muzičkim aranžmanima.

Saša Matić podelio je svoje uzbuđenje sa publikom u vezi sa učešćem u ovom projektu: "Čućete nekoliko mojih pesama u novim aranžmanima, a posebno mi je drago i što smo uradili jednu divnu poznatu izvornu pesmu, koju mnogo volim - dobila je neku novu energiju i osvežen zvuk."

Novi TV format "Studio", koji ćemo od 20. marta moći da pratimo subotom uveče na RTS 1, predstaviće raskoš umetničke, stilske i autorske raznovrsnosti najznačajnijih aktera muzičke scene našeg regiona kao i primere uspešnih saradnji.

Produkcija Skymusic potrudila se da ova, po sadržaju nesvakidašnja muzička emisija, bude TV format koji će pomeriti granice i u domenu televizijske produkcije šou programa.

Uz vrhunski atraktivnu sliku i savršen kvalitet zvuka, svaki nastup u "Studiju" biće jedinstven muzičko-scenski spektakl.

Impresivna scena (prečnika preko 20 metara sa LED ekranima višim od 5 metara), kreirana je tako da se vizuelni doživljaj adaptira prema pesmama i muzičkim gostima - učesnicima emisije.

"Video sam kako izgleda studio emisije "Studio", kao i scenografija. Jedva čekam da stanem na tu binu, odmah mi se vratio onaj fenomenalni osećaj sa MAC-a! Shvatio sam koliko nam nedostaju veliki muzički događaji i glamurozne scene. Ovo je prava stvar koja je trebalo da se desi!" rekao je Toni Cetinski.

Saša Matić je dobitnik MAC priznanja za najboljeg muškog izvođača 2020. godine, Toni Cetinski je isto priznanje dobio godinu dana ranije a Nevena Božović je dobitnica MAC priznanja za alternativnu pop numeru 2019. godine

"Studio" će omogućiti i da zavirimo "iza scene" i saznamo kako se zbilja odvija kreativni proces stvaranja pesama ili novih muzičkih aranžmana...

U svakoj emisiji, biće i premijerno izvedena po jedna muzička numera kreirana specijalno za "Studio".

Gosti iznenađenja, u prvom izdanju nove emisije "Studio", biće legendarni muzički sastav čije su se pesme pevale širom nekadašnje Jugoslavije, a o kome je reč - saznaćete u subotu uveče, 20. marta od 21 sat na Prvom programu RTS-a.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">