Čitaj mi!

Uskoro ćemo saznati šta se dogodilo sa mamom i tatom koji su se igrali rata

Posle velikog uspeha serije „Mama i tata se igraju rata“, Veljko Radisavljević, Jadranka i drugi akteri popularne drama-komedije koja je osvojila publiku, vraćaju se na male ekrane. Pala je prva klapa nastavka serije.

Neumoljivi autori serije Mama i tata se igraju rata, ni po koju cenu ne žele da razveju neizvesnost s kraja poslednje epizode. Lepu Jadranku smo ostavili u drugom stanju.

„Upoznaćete novog člana naše porodice koji je jako zanimljiv i mislim da će svima ukrasti srce, kao što je i Vida, to jest Lena“, otkriva Nina Janković Dičić. 

Mama i tata se igraju rata druga sezona kreće tri godine od poslednje epizode i mi pratimo sve junake, šta se njima desilo, veliko putovanje“, dodaje Gordan Kičić, odnosno Veljko Radisavljević. 

A na putovanje je krenuo i glavni junak Veljko, u Kamčatku gde radi treću sezonu serije Sloveni, koju će snimati i u Beogradu.

Druga sezona imaće 10 epizoda i biće to 10 dana u životima junaka. Scenaristi su Gvozden Đurić, Marko Manojlović i Gordan Kičić koji, sa Manojlovićem, ali i sa Minom Đukić potpisuje i režiju. Dobro poznatim glumcima priključiće se nova imena u novim ulogama. 

„Glavna premisa naša je bila, kada smo krenuli da radimo drugu sezonu, jeste da svim junacima koji su završili u tom trenutku prvu sezonu, da naredne tri godine su dobili ono što su tražili u prvoj sezoni. Dakle, svima su se želje ispunile. E sad, da li su oni zaista ispunjeni i srećni....videćemo“, otkriva koscenarista, reditelj i glavni glumac, Gordan Kičić.

Ekipa serije je na terenu naredna tri meseca. Nove epizode, s nestrpljenjem čekamo.

broj komentara 0 pošalji komentar