Bajaga se vraća u PGP RTS

Novi studijski album Bajage i "Instruktora" pod nazivom "U sali lom" pojaviće se 18.aprila 2018, u izdanju PGP RTS-a.

   

    29.marta, u prostorijama PGP RTS na Košutnjaku potpisan je ugovor o izdanju novog albuma pod nazivom "U sali lom", Momčila Bajagića Bajage i izdavačke kuće PGP RTS.

    Rukovodilac PGP RTS Vladimir Graić, nakon potpisivanja ugovora naglasio je da je velika čast da se saradnja sa jednim od najvećih muzičkih zvezda u regionu ponovo nastavlja.

    "Smatram da je ovo jedan od boljih Bajaginih albuma, a kako je Bajaga jedan od najpopularnijih izvođača u regionu, podrazumeva se da je ovo velika stvar za našu kuću. Obzirom da smo krajem prošle godine izdali i novi studijski album Zdravka Čolića, PGP RTS potvrđuje da je bez konkurencije u našoj zemlji.

    Bajagin album, baš kao i album Zdravka Čolića izdat je u regionalnoj koprodukciji sa "Croatia rekords" - istakao je Graić.

   " Osamdeset odsto mojih albuma izašlo je u izdanju PGP-a i siguran sam da će ovo biti nastavak uspešne saradnje "-rekao je Bajaga.

    Album ima devet novih pesama, kao i bonus pesmu "Point blanka" pod nazivom "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj" sa albuma "Gitarologija". Pored Bajage autori na albumu su Žika Milenković i Dragoljub Crnčević.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи