Čitaj mi!

TV i radijska produkcija

Tražimo: reditelje, organizatore, dramaturge, realizatore, mikromane, scenariste, snimatelje, tonce, montažere.

Potrebno je da pronađete inspiraciju u našim televizijskim i radio programima, da budete kreativni, da imate energije i budete posvećeni poslu. Potrebno je da budete fleksibilni, spremni da prihvatite nove izazove i da želite da radite u različitim okruženjima, da posedujete talenat, potencijal i strast.

Nije važno da li ste studirali prirodne ili društvene nauke, otvoreni smo za ljude sa različitim akademskim znanjima i iskustvima. Primljenim kandidatima u oblasti produkcije programa zajednička će biti kreativnost i strast prema pripovedanju. Ako pišete brzo i precizno, ako imate oko za upečatljive slike i sluh za dobru priču, ako imate ideju kako da tu priču i slike prenesete gledaocu ili slušaocu, Vi ste osoba za nas. Razmislite i o tome da li Vas više interesuje rad na radiju ili televiziji.

Budite spremni na fleksibilno radno vreme, na različitim lokacijama. Poslovi proizvodnje programa često zahtevaju noćni i prekovremeni rad, rad na terenu i putovanja van Beograda i Srbije.

Ako mislite da ste osoba koja nam je potrebna, pošaljite svoju radnu biografiju sa fotografijom i propratno pismo na i-mejl adresu posao@rts.rs ili poštom na adresu Takovska 10, 11.000 Beograd sa naznakom "Posao". Kandidati koji prijavu dostave mejlom dobiće obaveštenje o tome da je prijava uspešno poslata.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 24. jun 2019, 14:04) - anonymous [neregistrovani]

posao

Kad ce opet neki konkurs za mlade?

(sreda, 13. jul 2011, 20:50) - Vukašin [neregistrovani]

Bravo

Čestitam konačno ste se setili da primite mlade i kreativne ljude.