SKY's

Magija - Muzika, tekst i aranžman: Sky Wikluh

Članice grupe su Ksenija Knežević (17) Dana Gasić Gavaja (16) Anđela Vujović (16). Tri tinejdžerke iz istog odeljenja srednje dizajnerske škole. Već dve godine škola odzvanja od njihovog pevanja i neverovatne energije.

Mlade umetnice čiji je talenat prepoznao i Sky Wikluh i napisao im ovu magičnu pesmu koja je u skladu sa njihovim temperamentom i godinama.

Sve tri su završile nižu muzičku školu, učestvovale i bile nagrađivane na raznim muzičkim festivalima, a Danu Gasić Gavaju gledamo i u finalu takmičenja "Ja imam talenat".

Nadamo se da je ovo tek prvi u nizu hitova koji će nam Skajsice otpevati.

Đorđe Miljenović 

Đorđe Miljenović je rođen 10. decembra 1980. godine u Beogradu. Nakon dve godine studiranja na Muzičkoj akademiji u Beogradu, počinje samostalno da se bavi komponovanjem i produkcijom, i od tada sarađuje sa brojnim muzičarima. Bio je producent na albumima grupa Sunshine, Marchello, S.A.R.S, a kao izvođač i producent radio je na albumima grupa Kosmos Štasmos, Đorđe Miljenović i Gliseri (Zapistička rok-opera), kao i jedne od najpopularnijih hip-hop grupa Bad Copy, čiji je član od 1998. godine.

Sarađivao je sa Sašom Lošićem i Šabanom Bajramovićem na muzici za domaću seriju „Vratiće se rode". Takođe, komponovao je muziku za internacionalno višestruko nagrađivani Srpski film, kao i za brojne pozorišne predstave.

Pored komponovanja nastupa kao MC sa svojim kolegom DJ Rahmaneejem, ali i mnogim drugim.
Napisao je roman „Nikad nije kasno za pravi debakl", kao i nekoliko scenarija za stripove.
Trenutno radi na predprodukciji kriminalističke serije i akcionog filma koje potpisuje kao scenarista, reditelj i producent.

Živi i radi u Beogradu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 28. feb 2013, 16:56) - anonymous [neregistrovani]

:)

Simpaticne devojke! ;)

div id="adoceanrsvdcfhklggd">