Čitaj mi!

„Moje 3“ idu na „Pesmu Evrovizije“!

Pesmom “Ljubav je svuda” tri devojke osvojile su publiku muzičkog festivala “Beosong “i obezbedile kartu za Malme. Mirna, Nevena i Sara - potrudiće se da na najbolji način predstave Srbiju i osvoje što više simpatija publike i žirija na 58. Evrosongu.

Pobednice muzičkog festivala „Beosong 2013" i srpske predstavnice na „Pesmi Evrovizije" su „Moje 3"- Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović.

Prema rezultatima SMS glasova građana Srbije, " Ljubav je svuda" je pobednička kompozicija Beosong-a i evrovizijska pesma Srbije za takmičenje u maju ove godine. Autor kompozicije i aranžmana je Saša Milošević Mare a Marina Tucaković je autorka teksta pesme.

Mirna Radulović je rođena 5. jula 1992. u Subotici. Odličan sluh razvila je zahvaljujući violini koju svira dvanaest godina, pored koje svira i gitaru i klavir.

Mlada Subotičanka savršeno barata svim muzičkim žanrovima, od popa preko roka do starih, izvornih narodnih pesama.

Nevena Božović je student treće godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Rođena je 15. juna 1994. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Ova devojka moćnog glasa na dečijoj „Pesmi Evrovizije" 2007. godine u Roterdamu predstavljala je Srbiju i osvojila treće mesto i to kompozicijom za koju je sama pisala muziku i tekst.

Treća karika ovog ženskog sastava je Sara Jovanović koja samouvereno vlada scenom i pokretom.

Sara je rođena 29.oktobra 1993. u Rimu, gde je i odrasla. Autentični nastupi, velika energija i specifična boja glasa izdvojili su ovu damu koja je za kratko vreme tokom takmičenja u „Prvom glasu Srbije" stekla veliki broj obožavalaca. Sara je student druge godine Filološkog fakulteta.

Saša Milošević 

Saša Milošević Mare je kompozitor, aranžer, tekstopisac i producent. Najveći uspeh ostvario je na „Pesmi Evrovizije" 2007. kao deo tima, kada je pesma Molitva u izvođenju Marije Šerifović Srbiji donela pobedu. Bio je tekstopisac i aranžer pobedničke pesme.

Sa Vladimirom Grajićem oformio je ženski bend „Bjuti kvins" koji je pratio Mariju Šerifović na „Pesmi Evrovizije" u Oslu.

Saša Milošević sarađuje i sa brojnim zvezdama narodne muzike: Šabanom Šaulićem, Draganom Mirković, Dejanom Matićem, Zoricom Brunclik, Merimom Njegomir, Anom Bekutom, Acom Lukasom, Mirom Škorić, Dušanom Svilarom i mnogim drugim.

Njegove kompozicije osvojile su brojne nagrade na mnogim festivalima zabavne muzike.

Ovde možete preuzeti pesmu "Ljubav je svuda" u formatu Mp3

Ovde možete pogledati zvanične rezultate glasanja u polufinalu i finalu „Beosonga".

broj komentara 56 pošalji komentar
(nedelja, 10. mar 2013, 12:28) - dunja [neregistrovani]

moje 3

ja sam navijala za njih !!!toooo

(četvrtak, 07. mar 2013, 23:11) - anonymous [neregistrovani]

Srbija u malom

Moze li da se promeni ime grupe?

Mirna je iz Subotice, Sara iz Beograda (iako je rodjena u Rimu, Beograd je njen grad), a Nevena iz Kosovske Mitrovice. Predstavljaju u pravom smislu te reci Srbiju, od severa do juga. Naziv grupe koji bi to docarao bi bio idealan. Nadam se da cete razmisliti o tome :)

Poruka za Nevenu, Saru i Mirnu: Samo napred! Ne obazirite se na negativne komentare, Srbija je uz vas! Promovisite svoju zemlju na najbolji moguci nacin, dajte sve od sebe i mi cemo biti zadovoljni! Srecno! :)

(sreda, 06. mar 2013, 15:06) - milica [neregistrovani]

moje 3

neznam za vas ali su meni super samo tako nastavite navena saro i mirna voli vas milica gajovic POZDRAV

(sreda, 06. mar 2013, 14:16) - Kristina [neregistrovani]

Moje 3 :*:*:*:*:*

Pesma je super,kao što su i one mnogo lepe i odlično pevaju...Mnogo bih pozdravila Nevenu i Saru!One su malo bolje od Mirne!!!!Ali ništa od ovoga nebi bilo da nije PGS.
ĆĆĆĆĆAAAAAOOOO!

(utorak, 05. mar 2013, 22:06) - s [neregistrovani]

esc

nikoga nije briga na ciji se jezik peva, kako se grupa zove, bitno je da je pesma dobra.Ako nije, onda nista ne pomaze!!Sta se voli u svoju drzavu, ne znaci da ce evropa to da voli.Dok se u Srbiju kuka, na svih pevaci sto su doneli 1,2,3 mesto, i finale puta 2. Evropa ceka na pesmu!!!

(utorak, 05. mar 2013, 21:13) - Nevena Mirna SAra [neregistrovani]

eurosong

Mogli bi na neka mesta da ne pevaju da se cuje samo muzika pesme

(utorak, 05. mar 2013, 17:38) - Alex [neregistrovani]

Dobre su

Drago mi je što ove godine imamo neku bržu pesmicu i nadam se da će dobro i proći, samo, moraju bolje pevački ovo da uvežbaju, jer ovako na trenutke se čuju falševi.Drugo, mora se napraviti mnogo bolja koreografija iz koje će se razumeti poenta pesme, bez obzira na to ako bude pevana na srpskom.Sada je pevana na našem jeziku, pa nam je svima trebalo vremena da shvatimo koja je poenta kostima.To sve neka se sredi mnogo bolje i možda i bude veoma dobro.Napred, devojke!!!

(utorak, 05. mar 2013, 16:46) - anonymous [neregistrovani]

Moje 3!

Zasto bi menjale naziv? A na engleskom se lepse kaze: Three Of Mine...

(ponedeljak, 04. mar 2013, 23:32) - anonymous [neregistrovani]

Srpski jezik

Obavezno da pevamo na maternjem jeziku. To je nasa tradicija i ne treba je menjati. U suprotnom cemo se stopiti sa svima. To je nesto sto nas izdvaja, po cemu smo poznati. Ako budemo izvodili pesmu na engleskom, zapitacu se ko smo mi ustvari?! Imamo svoj jezik i on je srpski, ne engleski. Predstavljamo Srbiju, ne Englesku!

Devojkama zelim svu srecu!!!

(ponedeljak, 04. mar 2013, 22:54) - anonymous [neregistrovani]

ne

ne nije bolje ako svi pevaju na svom jeziku bolje je da i mi pevamo na svom!!! :D

div id="adoceanrsvdcfhklggd">