Читај ми!

Биоскоп РТС Планете у Новој години

Од Нове године категорија Биоскоп РТС Планете биће обогаћена додатном филмском понудом.

Поред више од 200 постојећих наслова, корисницима ове мултимедијалне платформе бесплатно ће бити доступно још 65 наслова и то у читавом региону у наредне две године.

Свакога дана од 1. до 14. јануара у уредничкој препоруци ће се наћи пет нових наслова. Међу њима биће добро познати класици филмске уметности, које публика увек радо поново гледа и чије су реплике део светског комуникативног вокабулара.

У биоскопској понуди РТС Планете 1. и 2. јануара биће филмови Терминатор 2: Судњи дан и Тотални опозив, са Арнолдом Шварценегером као главним актером, Ниске страсти са Мајклом Дагласом и Шерон Стон, забавни Багзи Малоун и биографски филмови о Чарлију Чаплину и Џиму Морисону, које су на филму оживели Роберт Дауни Џуниор и Вал Килмер.

Публика ће моћи да ужива и у историјској драми Стаљинова смрт прослављеног руског писца, режисера и глумца Јевгенија Јевтушенка, али и у историјском трилеру Колонија са Емом Вотсон у главној улози.

Празничну понуду ће уочи и за време Божића допунити наслови Прича из Лос Анђелеса, Златни момци, Музичка кутија, Човек на месецу...

Део понуде чине и филмови из новије продукције широког жанровског дијапазона, попут драме Небодер и трилера Лажи које изговарамо.

Посебну пажњу скрећемо на остварења која су намењена деци и младима, имајући у виду да је празнични период време посвећено породици и породичним окупљањима. Малишани ће моћи да уживају у авантурама Нинџа корњача, добро познатим бајкама попут Томе Палчића и Аладина, али и причама о одрастању као што су Ману Муња и Тајна мрачне собе.

Надамо се да ће обогаћена филмска понуда РТС Планете допринети да гледаоци на квалитетан начин проведу празнично време са људима који су им блиски и које воле.