Луда народна ноћ

Од 11. октобра, сваког петка у 22 часа на свом првом програму, Радио - Телевизија Србије емитоваће нови шоу програм "Луда народна ноћ".

Марији Вељковић, која је и до сада водила "Луду ноћ", у новој верзији добро познатог шоу програма придружиће се глумци Жарко Степанов, Бранко Јанковић и млада глумица Милица Томашевић, коју публика зна по улози Маруше (Месарке) Јовановић у серији "Војна академија".

Оно што је главна новина је да ћемо у "Лудој народној ноћи" слушати евергрин нумере народне музике. Најлепше и најпознатије "народњаке" интерпретираће звезде домаће народне музичке сцене, а осим певачких, учесници ће моћи да покажу своје играчке, глумачке и имитаторске способности.

Водитељски парови - Марија и Жарко, Милица и Бранко, предводиће два супротстављена тима који ће се током емисије надметати у познавању музике, али и у певању, плесу и глуми.

Документарни снимци из богате архиве РТС - а верно ће осликавати теме и догађаје и подсетиће нас на легенде народне музике и њихове вечне хитове. Музика у емисији се изводи уживо, укључујући певачке и плесне нумере.

Овај програм осмислио је ауторски тим РТС - а и представља домаћу лиценцу.

петак, 11. октобар, 22.00 РТС 1

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 16. нов 2019, 19:45) - anonymous [нерегистровани]

Igra

Kako se zove igračka grupa u emisiji?
Odlični su

(недеља, 27. окт 2019, 17:58) - anonymous [нерегистровани]

Обеђава

Леп почетак...
(Мало посећа на новогод. весеље.. ок..)
Сугест....:
- Убаците неку можда аудицију из целе Србије, или непознате мале и мало старије извођаче познатих мелодија..

Играчка група одлично игра, али су одма иза певача, па се можда уопште не види њихова добра кореографија .....итд некако....
Шта знам...биће још добрије...само тако...

(петак, 11. окт 2019, 22:53) - Neša [нерегистровани]

Komentar

Predivna emisija. Prelepa srpska narodna muzika. Kulturno,na visokom nivou,divan osećaj biti uz emisiju. Prelepa,predivna,odmerena,prirodno vesela,pozitivna voditeljica Marija koja na svoj upečatljiv način daje lepršavost emisiji i dostojanstvo emisiji. Odlični i svi drugi učesnici. Čestitam!