Шта би после? (Флешбек)

Шта би после? (Флешбек) је ауторски пројекат познатог ТВ лица, Славка Белеслина, реализован у копродукцији Адреналина и РТС-а, који нас враћа на заборављене догађаје који су изазвали интересовање целе нације а чији епилог никада нисмо сазнали. Емисија ће се, од 23. септембра, емитовати понедељком на РТС 1 у термину од 22 часа.

У емисији Шта би после? (Флешбек), на иноватиован начин који до сада није виђен на ТВ екранима, гледаоцима се пружа прилика да се, пратећи четири приче, подсете, сазнају нешто и освоје награду у квизу који открива шта је епилог догађаја и прича људи који су окупирали нашу и медијску пажњу.

"Ова емисија је револуционарни пројекат јер први пут повезује телевизију и мобилне телефоне. Гледаоци ће одмах на ТВ екрану видети резултате свог гласања и сви ћемо сазнати шта Србија мисли о одређеној теми. Можда је и важније од тога то што ћемо открити како су завршени догађаји који су кроз вести додирнули наше животе, јер се животи актера вести настављају и након што се рефлектори угасе а старе новине врате на рецикажу. Све су то истинити догађаји којима смо сведочили и време је да сазнамо шта се после догодило. И наравно - шта Србија мисли да се догодило," наглашава аутор емисије Славко Белеслин.

Поред Славка Белеслина, сваке недеље у емисији једна позната личност откриће и једну причу која је привукла њихову пажњу, а чији исход су желели да сазнају.

У интерактивном квиз програму питаћемо гледаоце да ли знају шта се догодило са некадашњим вестима, причама и њиховим актерима чије смо судбине данима, чак и недељама пратили. Емисија нам кроз флешбекове открива одговор на питање - "Шта би после"? и тако даје нови живот вестима.

По први пут, гледаоци ће имати прилике да учествују у квизу, слањем одговора на питања путем бесплатне телефонске апликације Флешбек, бирајући за 30 секунди један од три понуђена одговора. Победник сваке епизоде и добитник вредне новчане награде биће гледалац који за најкраће време да највише тачних одговора. Најуспешнији такмичар освојиће 50.000 динара у свакој епизоди.

Апликација Флешбек биће доступна бесплатно свима са смарт телефонима на апп. сторовима на дан емитовања прве епизоде. У квизу могу да учествују само пунолетна лица са пребивалиштем на територији Републике Србије.

У време мноштва информација, Флешбек се враћа причама које су већ имале свој медијски живот и на тај начин пружа нови медијски живот причама, догађајима и људима који су заголицали нашу пажњу. Пратите емисију Флешбек путем два екрана и сазнајте шта се десило са актерима неких од најзанимљивих медијских прича.

Правила учешћа у квизу Шта би после? (Флешбек)

број коментара 11 Пошаљи коментар
(уторак, 28. јан 2020, 21:13) - Vana [нерегистровани]

27.01.2020.

Nije u redu bilo drugo pitanje. Pitanje je bilo kako se osećao posle položenog poslednjeg ispita na kom je dobio 6. Tek nakon glasanja je rečeno da mu je poklonjena. Šestica nije uslov za buđav osećaj. Poklonjana svakako da. Inače, emisija je odlična, samo bez ovakvih trik pitanja. Kvare utisak.

(уторак, 15. окт 2019, 00:26) - zoran nekic [нерегистровани]

5. pitanje

Boze Slavko!!!!

(понедељак, 14. окт 2019, 23:31) - Nevena [нерегистровани]

Emisija 14.10.

Mislim da je napravljena greska na 5. Pitanju

(понедељак, 14. окт 2019, 23:08) - anonymous [нерегистровани]

Greska

Kako Petra plavokosa? To je Natalija.

(понедељак, 14. окт 2019, 23:05) - anonymous [нерегистровани]

Boze redakcijo

Neko od vas je i dalje ubedjen da je Petra ona sto je rekla: Bože Petra!
Čak i posle 10 godina... :)

(понедељак, 14. окт 2019, 22:59) - anonymous [нерегистровани]

5. Pitanje

Poslednji odgovor nije tacan. Pitanje glasi ko je Petra? Tacan odgovor je crnokosa devojka a ne plavokosa devojka.

(понедељак, 14. окт 2019, 22:55) - anonymous [нерегистровани]

Da li ste realni

Hoće li neko da mi objasni kako je Petra plavokosa devojčica? Wtf

(понедељак, 14. окт 2019, 22:16) - anonymousbožović dragan [нерегистровани]

šta bi posle

Elektro mreža

(уторак, 08. окт 2019, 10:08) - Dragan Kljaić [нерегистровани]

pitanje

kako da otvorim svoj nalog u aplikaciji Flešbek,kako bih učestvovao u igri ?

(понедељак, 07. окт 2019, 22:07) - Milos [нерегистровани]

1979

Zagubica