"Ја волим Србију" - повратак омиљеног породичног квиза

Радио - Телевизија Србије са задовољством најављује повратак вечерњег ТВ програма уз који ће се недељом увече поново окупљати пријатељи, комшије и чланови породица - свих генерација.

Уз такмичарску атмосферу, много забаве и музике - сазнаћете занимљиве или необичне податке о Србији или њеним становницима...

Нешто од тога сте учили у школи, неке од података сте сазнавали на неке друге начине а о некима - можда до сада нисте ни размишљали!

ТВ формат "Ја волим Србију" је колажна емисија, комбинација квиза и музичко - забавне емисије.

Кроз разноврсне игре, песме и забаву, у свакој емисији такмиче се два тима у којима су по три познате личности из Србије. Сваки тим удружује снаге са својом публилком, у борби за победу.

Кроз овај телевизијски спектакл, који ће сваке недеље увече од 21 сат обиловати хумором и позитивном такмичарском атмосферома, водиће вас Драгана Косјерина.

Лидери такмичарских тимова - стални капитени екипа су, и у овој ТВ сезони- Неле Карајлић и Ненад Окановић.

Србију, њене житеље и историју ћете сигурно заволети још више - уз нова издања омиљеног забавног квиза "Ја волим Србију" !

"Ја волим Србију" - РТС1, недељом од 21.05 

број коментара 9 Пошаљи коментар
(недеља, 22. мар 2020, 22:56) - Mirko [нерегистровани]

Nele Karajlic

Одличан је квиз, лепо је осмишљен и гледам га редовно. Али, брате мили, филозофирање оног Карајлића, толико у задње време иде на нреве да је то неописиво. Нарочито кад се ухвати пословица. Он верује да је мудрији од наших старих који су те пословице из животног искуства тако лепо изаткали...а он се нашао да их исмева и на неки начин пљује по њима. Окановић ме одушеви сваки пут, водитељка такође. Једино филозоф из Сарајева ненормално иритира. Иначе, да неко не схвати погрешно, волим Сарајево, волим Босну, и све Сарајлије које знам су феноменални ликови...ал овај...

(понедељак, 16. дец 2019, 12:36) - Goran [нерегистровани]

Crnica

Crnica, ljudi moji Crnica a ne Velika Morava. Crnica protiče kroz Paraćin. Velika Morava je oko 5 km od Paraćina i nikad nije proticala kroz Paraćin

(недеља, 15. дец 2019, 22:21) - Dragana [нерегистровани]

Ja volim Srbiju 15.12.2019.

Kroz Paracin NE tece Velika Morava vec CRNICA.

(среда, 23. окт 2019, 22:28) - Tea [нерегистровани]

Hvala

Hvala, sada sam videla da ipak ima ☺

(понедељак, 21. окт 2019, 15:14) - anonymous [нерегистровани]

repriza

Ima repriza subotom posle podne.

(недеља, 20. окт 2019, 00:53) - Tea [нерегистровани]

Zasto nema reprize?

Odlicna emisija, zabavna i edukativna, ali zar nije mogao da se nadje nijedan reprizni termin, ukoliko neko nije u prilici da odgleda premijerno emitovanje?? A nema je ni na YT...

(уторак, 08. окт 2019, 14:24) - anonymous [нерегистровани]

Odlicna emisija i odlican koncept

Zivim u NL i koncept je iz produkcije de Mol, gledao sam vise varijanti, od Ja volim NL, preko Ja volim HR do Ja volim Srbiju i mogu reci da mi se ekipa sa Neletom najvise svidja. Usput covjek moze dosta nauciti o Srbiji, bar mi koji nismo nikad bili.

(петак, 04. окт 2019, 13:17) - anonymous [нерегистровани]

Uzas

Ovo je toliko glupo... hleba i igara program!

(понедељак, 23. сеп 2019, 07:33) - Vojin Radisavljevic [нерегистровани]

Ja volim Srbiju

Koje su javne licnosti u 2 tima