Завршено снимање серије "Моја генерација"

Прича о генерацији "Z"

У првом полугодишту школске 2018/19. снимљена је нова РТС-ова играна серија „Моја генерација". Она говори о онима који су наследили чувене „миленијалце", генерацији "Z", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години змаја по кинеској астрологији).

У серијалу о одрастању, традиционално једном од најпопуларнијих поджанрова на овим просторима, пратимо јунаке из два разреда (из црвене и плаве смене) у првим данима нове школске године у којој ће донети важне животне одлуке. Драмаски заплети, оплемењени хумором и музиком говоре о дилемама и проблемима али и радостима у животу младих у Србији, њиховим родитељима и професорима.

Серија је снимана четири месеца на бројним локацијама у Београду, а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић и други. Главне улоге и прилику да засијају добило је 20-так најталентованијих младих глумаца. И то је сигурно један од највећих квалитета овог серијала од 44 епизоде који ћемо гледати у фебруару 2019. године.

Улоге Плава и Црвена смена: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић.

Остале улоге: Небојша Рако, Ана Мандић, Милица Зарић, Слободан Бештић, Милош Влалукин, Катарина Жутић, Предраг Бјелац, Дарко Томовић, Владан Дујовић, Ненад Ћирић, Александар Ђурица...

Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер...

Музика: Земља грува & Мистејк Мистејк и други.

број коментара 0 Пошаљи коментар