Кухиња мога краја, шеста сезона

Недељом на Првом програму РТС-а од 15.00

У новом, шестом серијалу "Кухиња мога краја" имаћете прилику да упознате седам учесница којима је заједничка љубав према кувању. Свака од њих има посебну животну причу и другачије циљеве, али оно што овај серијал чини занимљивим јесте њихово дружење и откривање јела и обичаја у Србији. Свестране и омиљене у својим срединама, са радошћу су упознавале и угошћавале једна другу.

Учеснице новог серијала су: Верица Стошић, Светлана Трифуновић, Љиљана Младеновић, Оливера Радичевић, Канита Ботић, Мирјана Милетић и Марија Радојичић.

У првој епизоди упознаћемо Верицу Стошић из села Топлац. Весела Врањанка, саобраћајни техничар, по престанку радног односа са својом бројном породицом, мужем Новицом, синовима Миланом и Александром, снахом и малим унуком, одржава и развија породично домаћинство у којем сви равноправно учествују у обради привредних култура кукуруза, јечма, пшенице, као и у породичној метално-прерађивачкој мануфактури. Верица је посвећена и башти у којој производи разно поврће, али се бави и узгојем коза. Учеснице серијала имале су прилику да пробају традиционална врањанска јела а самсу ће дуго памтити. Верица је ово дружење обележила својим врањанским темпераментом и показала да је уз игру сваки корак лакши.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 28. јун 2019, 14:54) - Драгица [нерегистровани]

Трећа сезона кухиње мога краја

Зашто су све епизоде овог циклуса уклоњене са ју тјуба?

(субота, 27. апр 2019, 18:49) - Verna gledateljka [нерегистровани]

5. Epizoda 6. sezone

Poštovani, zanima me kada ćete postaviti na youtube 5.epizodu 6.sezone, serijala Kuhinja moga kraja, s obzirom da iste nema već nedelju dana?
Verna gledateljka