Луда ноћ - нова сезона

У последњој ревијалној епизоди музичког шоу програма "Луда ноћ" подсетићемо вас које смо све нумере обрадили кроз другу сезону.

Наши гости, заједно са водитељима у сјајним костимима и адекватним кореографијама, показали су своје гласовне и глумачке способности. „Лутка са насловне стране", „На морскоме плавом жалу", „Жуте дуње" само су неке од песама које ћете имати прилике да чујете.

Из емисије у емисију наши такмичари заједно са водитељима показују своје глумачке и певачке способности. Њима ће се на сцени придружити и плесна група која својим кореографским нумерама креира посебан амбијент. Уз ревијални бенд "Луда ноћ" и Народни оркестар РТС-а музика се изводи уживо, а певаће се песме и забавне и народне музике.

Кроз 11 нових епизода угостићемо бројне легендарне телевизијске звезде, глумце, певаче и јавне личности које су освајале симпатије аудиторијума не само у Србији, већ и широм бивше Југославије.

И ове недеље очекују вас сјајни глумачко водитељски парови Драгана Косјерина-Марко Живић и Марија Вељковић Миловановић-Гордан Кичић.

Уредници емисије су Ања Рогљић и Урош Марковић, а редитељ је Игор Басоровић.

 

број коментара 7 Пошаљи коментар
(уторак, 05. јун 2018, 11:46) - Дејан [нерегистровани]

Коментар

Све похвале за програм

(петак, 01. јун 2018, 14:19) - Lola Lola [нерегистровани]

Luda noc

Zaista je pravo uzivanje gledati ovakvu emisiju nedeljom uvece. Sarmantni voditelji, odabrani gosti, plesaci odlicni, teme i repertoar raznovrsni...Sve pohvale!!!

(понедељак, 28. мај 2018, 11:44) - anonymous [нерегистровани]

Odlican show program

Ovaj show program je pun pogodak. Zabavan, raznovrstan sadrzaj, lepo osmisljene igre, zabavni voditelji, dobro odabrani gosti. Sve na pozitivan, pristojan, umeren, kulturan nacin. Prijatno sam iznenadjen. Uzivanje je gledati ovakav show program, uvek se lepo razonodim.

(понедељак, 28. мај 2018, 02:42) - Taja [нерегистровани]

Luda noć

Najbolja zabavna emisija na RTS-u. Uživala sam gledajući svaku ali finalisti su bili predivni. Sve pohvale stručnoj ekipi i izvođačima.

(субота, 19. мај 2018, 18:38) - Voja Mladenovic [нерегистровани]

Voditelji

Najlepsi voditelji
Lude noc

(недеља, 13. мај 2018, 21:39) - željko [нерегистровани]

luda noć

fenomenalna emisija koju ne propuštam uvek pevam i uživ am a verujte i zaplačem

(недеља, 06. мај 2018, 21:56) - snezana [нерегистровани]

Pohvala

Svim srcem zelim da pohvalim VAS Sou emisije LUDA NOC, jedna predobra emisija za fantasticnom ekipom. Samo nam takve emisije trebaju.
Svu podrsku i veliki pozdrav za sve ucesnike ove predobre emisije.
Sneska sa Karaburme